Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اقتصادی با بیان اینکه یکی از دستگاه‌های مهم در تحقق دولت الکترونیک بانک‌ها هستند، گفت: خدمات بانکی از قبیل افتتاح حساب، درخواست وام‌های خرد، سفته و برات و امضاهای دیجیتال باید به صورت الکترونیک انجام شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، علی قنبری، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درباره ضرورت الکترونیکی شدن اسناد تجاری و فراگیری سفته و برات الکترونیک در راستای دولت الکترونیک اظهار داشت: سال‌هاست که موضوع دولت الکترونیک مطرح شده و در راستای تقویت آن گام‌هایی هم برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع دولت الکترونیک ایده‌ای خوب و کارآمد محسوب می‌شود که در کشورهای توسعه‌یافته پیاده‌سازی شده و نتیجه مطلوبی در پی داشته است.

وی افزود: دولت الکترونیک هزینه‌های دولت را کاهش می‌دهد، شفافیت را توسعه می‌بخشد و نظارت را هم تقویت می‌کند و از سوی دیگر با دولت الکترونیک روند ارائه خدمات مورد نیاز مردم سرعت بسیار زیادی خواهد یافت و به تبع آن رضایت مردم افزایش می‌یابد.

کارشناس اقتصاد، سفته، برات و امضاهای الکترونیک را بهترین راهکار برای کاهش هزینه‌های دولتی عنوان کرد و در این رابطه گفت: همه چیز باید شفاف باشد و یکی از ابزارهای مهم برای شفافیت دولت الکترونیک است و ملزومات دولت الکترونیک باید رعایت شود. اینکه مثلا دولت الکترونیک را به یک یا چند خدمت عادی محدود کنیم اصلاً ایده مناسبی نیست بلکه معنای دولت الکترونیک را با این کار تنزیل داده‌ایم. دولت الکترونیک معنا و مفهموم گسترده‌ای را در خود جای داده و با عدالت پیوند خورده است. 

قنبری نقش خدمات الکترونیکی بانکی را در رونق دولت الکترونیک مهم و اساسی توصیف کرد و گفت: دولت الکترونیک دایره و گستره وسیعی دارد. همین خدمات بانکی را می‌توان ذیل دولت الکترونیک تعریف کرد، لذا خدمات بانکی ازقبیل افتتاح حساب، درخواست وام‌های خرد، سفته و برات و امضاهای دیجیتال باید به صورت الکترونیک انجام شود. اگر همه این موارد را به دولت الکترونیک اضافه کنیم هم شفافیت بهبود پیدا می‌کند و هم ارائه خدمات بانکی سرعت می‌گیرد.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد الکترونیک دولت دولت الکترونیک عضو هیئت علمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، احمد راستینه عضو و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: «الان هنوز سال مالی ۱۴۰۲ است و ربطی به کامل نشدن بودجه ندارد، براساس قانون کسانی که سال گذشته ثبت‌نام کردند و دریافت تسهیلات آنها بنا به شرایطی به امسال موکول شده‌است، به نرخ سال گذشته دریافت می‌کنند و کسانی که امسال پرونده تشکیل داده و ثبت‌نام کنند، به نرخ امسال تسهیلات خود را دریافت خواهند کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: تسهیلات ازدواج و فرزندآوری باید پرداخت شود و آنچه که در اینجا اهمیت دارد احکام بودجه است که تصویب و ابلاغ شده است، بر این اساس عدم بررسی و تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند.

بهانه‌ای برای عدم اعمال افزایش حقوق و مزایای سربازان وجود ندارد

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان و فرخ‌شهر در مجلس شورای اسلامی همچنین در رابطه با افزایش حقوق سربازان نیز تصریح کرد: ما احکام را تحویل دولت دادیم و به دولت اجازه دادیم بر اساس احکام جدول مصارف خود را تدوین کندن، خب جداول ارتباطی به حقوق و مزایا ندارد؛ حقوق و مزایا از احکام تبعیت می‌کند لذا بهانه‌ای برای دولت وجود ندارد. دولت بر اساس احکامی که تصویب و ابلاغ شده باید نسبت به اعمال افزایش حقوق و مزایای سربازان اقدام کند.

اعمال همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را پیگیری می‌کنیم

وی در پاسخ به این سوال که دولت مالیات بر ارزش افزوده را افزایش داده اما همسان‌سازی را اجرا نمی‌کند، عنوان کرد: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حتما باید اعمال شود، ما قطعا این مساله را پیگیری می‌کنیم، یکی از وظایف دولت این است که احکام برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۳ را که تصویب و ابلاغ شده با جدیت اجرا کند. در بحث همسان‌سازی که میان دولت و مجلس اتفاق نظر وجود دارد؛ حالا اینکه این ماه اعمال نشده حتماً دولت باید با معوقاتش نسبت پرداخت آن در ماه‌های بعد اقدام کند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902047

دیگر خبرها

  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها